​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

De bouw van Kindcentrum Driespan is begonnen

13-10-2020

Eindelijk is het zover! Met de onthulling van het bouwbord werd het startsein gegeven voor de bouw van Kindcentrum Driespan, Flosbeugel. Naast basisschool Het Driespan, locatie Flosbeugel, komen ook onze Peuterspeelgroep & BSO Flosbeugel in het nieuwe pand. Als de bouw volgens plan verloopt, is het nieuwe kindcentrum na de zomervakantie in 2021 klaar! Dan kunnen wij weer terug naar ons eigen pand.

Hoe ziet het nieuwe kindcentrum er uit?
Het nieuwe kindcentrum bestaat uit ons bestaande pand waar de school wordt aangebouwd. Hieronder zie je wat impressies van het nieuwe gebouw.

 

Tijdelijke locatie Peuterspeelgroep & BSO Flosbeugel
Gedurende de bouw zijn we tijdelijk gevestigd in basisschool Het Driespan, locatie Flosbeugel. We kunnen wegens veiligheidsredenen geen gebruik maken van ons eigen pand. In school hebben wij een eigen ruimte gemaakt voor de peuterspeelgroep met uitdagende speelhoeken. Voor de bso maken we gebruik van een aantal lokalen in school, de schoolbibliotheek en hebben we een eigen atelier gemaakt. Daarnaast mogen we gebruik maken van het schoolplein met zandbak, klimrek en natuurlijke tuin. We kijken uit naar het moment dat we weer naar ons eigen pand terug kunnen verhuizen, maar ondertussen vermaken wij ons prima!

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.