​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

De eerste week bij Kinderdagverblijf Het Speelkasteel in Medemblik

18-05-2020

Op 11 mei mochten onze deuren weer open na acht weken sluiting in verband met het coronavirus. Voor ons kinderdagverblijf in Medemblik was deze dag extra speciaal: het was namelijk ook de officiële openingsdag! Pedagogisch medewerker Annamarie vertelt hoe de voorbereiding én de eerste week verliepen.

"Ik werk al bijna 15 jaar met veel plezier als pedagogisch medewerker bij Berend Botje. Ik kreeg de eer om de deuren te openen van ons nieuwe kinderdagverblijf in Medemblik. Ik heb samen met collega Anne-Marie de groepsruimte opgeruimd. We hebben alles ingericht en gezellig gemaakt, uiteraard met behulp van de medewerkers van het centraal bureau, het inrichtingsteam, de technische dienst en de locatieleidinggevende. Het resultaat is geweldig!

Het was extra spannend om alles voor elkaar te krijgen in deze rare periode door het coronavirus. Toch is het ons gelukt en mogen we sinds vorige week de eerste kinderen welkom heten in ons kinderdagverblijf. Ik kan niet anders zeggen dan dat het een hele leerzame, leuke en gezellige week was op het kinderdagverblijf. De kinderen zijn volop op ontdekkingstocht gegaan. We hebben gebouwd, in de poppenhoek gespeeld, voorgelezen in de voorleeshoek én de ontdekkingshoek verkend. Hier hebben we geleerd hoe bonenzaad eruitziet en hebben we deze zaadjes ook geplant. We hopen dat er snel boontjes gaan groeien! Het allerleukste vonden de kinderen toch wel de grote hal waar ook de glijbaan staat.

We zijn erg trots op het resultaat!"

Ben jij ook benieuwd naar ons nieuwe kinderdagverblijf? We vertellen je graag meer! Kijk op de locatiepagina of neem contact op met ons via 088-2337000 of kindercentrum@berendbotje.nl

Terug naar overzicht