​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

De hele week feest

15-10-2018

Bij Kinderdagverblijf Enkhuizen hadden we feestweek! De reden? De nominatie van 'Beste Kinderdagverblijf van Noord-Holland' én 'Dag van de pedagogisch medewerker'.

Dat het bij Kinderdagverblijf Enkhuizen leuk is, hoeven we onze kinderen natuurlijk niet te vertellen. Dat wisten ze allang. Daarom eindigde Kinderdagverblijf Enkhuizen ook in de top 3 van Nederland bij de Kinderopvang Awards met een 9,5! Ook was er in dezelfde week een speciale jaarlijkse dag om de pedagogisch medewerker in het zonnetje te zetten. Dubbelop feest. Om dit te vieren waren er de hele week leuke activiteiten bij het kinderdagverblijf.

Zo werd er elke dag wel iets lekker gebakken door de kinderen. Daar waren de ouders ook erg blij mee bij het ophalen van hun kind(eren). Er werden ook schatten gegraven en vlaggetjes en hoedjes versierd. De hal hing vol met allerlei kunstwerken van iedereen. Opa en oma mochten ook langs komen om te kijken hoe leuk het kinderdagverblijf is. De ballonnenboog voor de deur maakte het feest helemaal af!

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.