​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

De kinderen van Berend Botje Edam halen mooi bedrag op voor KiKa!

18-07-2017

Op vrijdag 14 juli jl. organiseerde Kindercentrum Berend Botje Edam een open dag met een goede doelen markt. Tijdens deze open dag konden de bezoekers deelnemen aan activiteiten en mooie spullen kopen. De kinderen en medewerkers zijn een aantal weken bezig geweest met de voorbereiding van deze goede doelenmarkt. Ze hebben uiteindelijk € 671,20 opgehaald voor KiKa.  

KiKa

De kinderen hebben zelf gekozen voor het goede doel, KiKa. De afgelopen weken is er hard gewerkt aan de mooiste kunstwerken om te verkopen en zijn er ideeën bedacht voor de activiteiten. Het was dan ook een drukte van belang afgelopen vrijdag.

 

Open dag gemist?

Heb je de open dag gemist en ben je nieuwsgierig naar Kindercentrum Edam? Kom dan langs tijdens één van de inloopochtenden: elke vrijdag tussen 9:30 en 11:00 uur. Of maak een persoonlijke afspraak via berendbotje.nl.

 

Opvang van 0 tot 13 jaar

Kindercentrum Berend Botje Edam is gevestigd aan de Keetzijde. In het gebouw liggen de gezellige ruimtes rondom de centrale speelhal. Het kindercentrum is omringd door voetbalvelden, de atletiekbaan, de skatebaan en De Singel. 

 

Op het kinderdagverblijf in Edam eten we tussen de middag warm. In onze eigen keuken bereiden we elke dag een verse, verantwoorde maaltijd samen met de kinderen. Aan deze service zijn géén extra kosten verbonden. Het kindercentrum biedt hele en halve dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar, en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Er is ook een peuterspeelgroep voor kinderen van 2 tot 4 jaar, een goede voorbereiding op de basisschool.

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.