​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

De kracht van positieve woorden

18-10-2018

Op donderdag 4 oktober was de workshop ‘De kracht van positieve woorden’ bij Peuterspeelgroep en BSO De Dijkwerkers. Een interessante en interactieve workshop voor ouders en geïnteresseerden over het effect van positieve woorden in de omgang met kinderen.

Onze bemiddelingsmedewerker en trainer Luce Mols gaf de avond. Zij legde uit dat er vaak wordt onderschat hoeveel invloed woorden hebben op kinderen. Hierdoor kunnen kinderen zelfvertrouwen krijgen, maar het kan ook worden aangetast. Hoe houd je jouw woordgebruik tegenover kinderen positief? Wat is effect op het gedrag en de ontwikkeling van kinderen? Hier hebben de deelnemers van de avond heel wat over opgestoken.

Het was drukbezochte avond vol praktische tips, enthousiast en boeiend gebracht door Luce. Wil jij ook een keer een workshop volgen bij Berend Botje? Kijk snel bij ons cursusaanbod om te zien welke workshops er op de planning staan.

 

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.