​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

De samenwerking van de Brede School Risdam-Zuid is van start gegaan

17-11-2017

Goed nieuws: de samenwerking voor de Brede School Risdam-Zuid is van start gegaan. Kinderopvang Berend Botje sluit vanuit Kindercentrum Hoorn-Huesmolen aan als partner bij deze organisatie. Vanuit de Brede School worden gezamenlijk diverse activiteiten georganiseerd voor kinderen in de wijk van 2 tot en met 13 jaar.

 

Tijdens de aftrap van de Brede School stond een schrijversfeest centraal, waarbij de kinderen van Kindercentrum Hoorn-Huesmolen een illustratieworkshop mochten volgen. Deze werd aangeboden door Marieke van Ditshuizen die onder andere illustraties maakt voor diverse prentenboeken.

Voordat de workshop begon, mochten de kinderen vragen stellen. Ze stelden hele goede vragen zoals: Vind je het spannend als je boek uitkomt? En hoe ben je begonnen? Daarna startte de workshop. De kinderen deden goed hun best en maakten mooie illustraties.

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.