​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

De Dijkwerkers bestaat 5 jaar!

18-06-2021

Hoera! Van maandag 7 t/m vrijdag 11 juni was het feest bij Berend Botje in Wervershoof. Samen met de kinderen van Peuterspeelgroep en BSO De Dijkwerkers vierden we het 5-jarig jubileum van de locatie met een spetterende feestweek!

‘Een feestje vieren tijdens deze coronaperiode kan natuurlijk niet zomaar,’ vertelt Alien Alberts, algemeen directeur. ‘Toch willen we met de kinderen en medewerkers wel stilstaan bij deze mijlpaal. Normaal gesproken vieren wij dit met een feest voor de kinderen, ouders en andere geïnteresseerden tijdens een open dag. Dit keer hebben we vanwege het coronavirus ervoor gekozen het alleen met de kinderen tijdens de opvanguren te vieren.’

 

Leidinggevende Isabelle en de pedagogisch medewerkers hebben er samen met de kinderen één groot feest van gemaakt door dagelijks feestelijke activiteiten te organiseren. Oudhollandse spelletjes, een bingo, zonnekleppen maken, eierkoeken versieren, (limonade)koe melken en nog veel meer. De kinderen mochten zelfs iedere dag verkleed naar de opvang komen!

Terug naar overzicht