​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Dinsdag 18 mei: kijkavond bij Kinderdagverblijf Oosthuizen

30-04-2021

Ben jij benieuwd wat ons kinderdagverblijf in Oosthuizen te bieden heeft? Meld je dan aan voor de kijkavond op dinsdag 18 mei 2021 en neem een kijkje! In Oosthuizen bieden we ook buitenschoolse opvang (bso) en een peuterspeelgroep (voorheen peuterspeelzaal).

 

Locatieleidinggevende Brenda ontvangt je graag om de locatie te laten zien en je alles te vertellen over kinderopvang bij Berend Botje. De kijkavond is tussen 19:00 en 20:30 uur. Meld je wel even aan via deze link. Zo kunnen we zorgen voor voldoende afstand (i.v.m. coronamaatregelen). Geef bij je inschrijving in het opmerkingen-vak aan welke tijd je voorkeur heeft. Ben je verhinderd? Het is ook mogelijk om op een ander moment langs te komen voor een persoonlijke (digitale) rondleiding. Via deze link kan je daar een afspraak voor maken. 

Mocht je (milde) klachten hebben die gerelateerd kunnen zijn aan het coronavirus, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts, verzoeken we je niet te komen. Dit in het belang van onze medewerkers en kinderen die wij opvangen. Uiteraard kunnen we dan een nieuwe afspraak maken voor een (digitale) persoonlijke rondleiding.

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.