​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Diploma’s voor onze nieuwe gastouders

01-12-2017

Gefeliciteerd! Afgelopen donderdag heeft weer een groep nieuwe gastouders onze basistraining afgerond. Berend Botje feliciteert alle deelnemers en wenst ze veel plezier en succes.

 

In drie avonden kwamen er, onder deskundige leiding van trainer Luce Mols, allerlei specifieke onderwerpen aan de orde, die allemaal betrekking hebben op gastouderopvang. Het is een gezellige én leerzame training, waarbij uitgebreid aandacht wordt besteed aan onze werkwijze en ons pedagogisch beleid.

Gastouders spelen een heel belangrijke rol als mede-opvoeder van de kinderen. Daarom volgen al onze gastouders deze eigen deskundigheidstraining, voordat ze met de opvang starten.

We zijn heel blij met enthousiaste, lieve en deskundige mensen die gastouder bij ons willen worden. Ben je of ken je iemand die hier geschikt voor zou zijn? Vul het aanmeldformulier in en een van onze bemiddelingsmedewerkers neemt contact met je op. Eerst meer weten? Vraag meer informatie aan via ons contactformulier.

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.