​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Directeur Gaby Alberts leest kinderen van Kindercentrum Landsmeer en Den Ilp digitaal voor

28-01-2021

Van 20 tot 30 januari vinden de Nationale Voorleesdagen plaats. Normaal nodigen we dan vaak een speciale gast uit om te komen voorlezen zoals de burgemeester van het dorp, een medewerker van de bibliotheek of zelfs een bekende Nederlander. Helaas is dat in verband met de huidige lockdown niet mogelijk.

Voorleesfeestje via Zoom met directeur Gaby Alberts

De pedagogisch medewerkers van onze locatie in Landsmeer en Den Ilp wilden graag iets bijzonders organiseren voor zowel de kinderen met noodopvang als de kinderen die noodgedwongen thuis zitten. Daarom hadden zij een Zoom-feestje georganiseerd en directeur Gaby uitgenodigd om digitaal te komen voorlezen.

De kinderen die thuis zitten kregen via de Berend Botje OuderApp een uitnodiging met een link naar Zoom zodat ook zij mee konden doen met dit voorleesmoment. Op het kindercentrum in Landsmeer, waar nu ook de kinderen met noodopvang van Berend Botje Den Ilp worden opgevangen, werd de leeshoek gezellig ingericht met kussens. Dinsdag 26 januari om 10:00 uur was het zover. De kinderen luisterden aandachtig naar het verhaal van Gaby en haar zoon Lyam.

Tot slot konden de kinderen hun vriendjes en vriendinnetjes even digitaal zien met blije gezichtjes en geluiden als resultaat. We hopen snel alle kinderen weer te mogen ontvangen op locatie. Tijdens deze lockdown proberen we zoveel mogelijk telefonisch of via de Berend Botje OuderApp contact te houden met de ouders en kinderen.  

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.