​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Doe je mee met onze knutselwedstrijd?

07-11-2018

Sinterklaas is bijna jarig én wij hebben wederom de prijs voor Beste Kinderopvang ontvangen. Dus de vlag mag uit! Daarom roepen wij alle kinderen op om mee te doen aan onze knutselwedstrijd! Maak een vlag voor de Sint en breng deze tijdens de intocht bij ons langs. Dan ontvang je in ieder geval een leuke attentie en maak je ook nog kans op een mooie prijs!

Ook dit jaar wordt Sinterklaas onder luid gezang binnengehaald in Hoorn. Op zaterdag 17 november stapt de goedheiligman aan wal in de historische Hoornse haven. Ook dit jaar zijn wij trotse hoofdsponsor van dit gezellige kinderfeest, dat dankzij de enorme inzet van vele vrijwilligers elk jaar weer een groot succes is. Tijdens de intocht is Berend Botje aanwezig met een kraam op de Roode Steen, staan onze enthousiaste schminkers klaar en delen we feestelijke sinterklaasvlaggetjes uit. Ook is er weer een Berend Botje-kinderburgemeester die de Sint samen met burgemeester Nieuwenburg ontvangt op de kade.

Knutsel een mooie vlag en win!
Dit jaar organiseren we daarbij een extra feestelijke knutselwedstrijd: Wie maakt de mooiste vlag voor Sinterklaas? Hoe je meedoet? Knutsel een vlag voor de Sint en lever deze voor 11:30 uur in tijdens de intocht bij de kraam van Berend Botje op de Roode Steen. Iedereen die een vlag langs brengt, ontvangt een kleine attentie. Voor degene die de mooiste vlag maakt, is er een mooie prijs! Wij zien jullie graag op zaterdag 17 november!

Terug naar overzicht