​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Drie nieuwe Berend Botje-locaties na de zomervakantie

05-08-2019

Goed nieuws! Het aantal kinderen dat bij ons komt, groeit nog steeds. Daarom openen we na de zomervakantie drie nieuwe locaties.

Drie nieuwe Berend Botje-locaties na de zomervakantie

Op maandag 26 augustus starten we in Grootebroek met opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar in basisschool ’t Vierspan (locatie Woud). Op dezelfde dag openen we ook buitenschoolse opvang in basisschool Petrus Canisius in De Weere en start de peuterspeelgroep in basisschool Het Mozaïek in Enkhuizen.

Kindercentrum Stede Broec locatie Woud

Ons kindercentrum in Stede Broec, bij basisschool ’t Vierspan (locatie Woud) in Grootebroek, biedt van maandag t/m vrijdag dagopvang, buitenschoolse opvang en peuteropvang. In een speciaal ingericht lokaal zijn diverse speelhoeken en op het speelplein kunnen de kinderen zich uitleven. De bso komt in de aula. De kinderen hebben alle ruimte om te spelen, leren en te ontdekken! Meer informatie over deze locatie vind je op de locatiepagina.

BSO De Kikkerhoek in De Weere

In basisschool Petrus Canisius krijgt onze bso een eigen lokaal, die de naam ‘De Kikkerhoek’ meekrijgt. Wij bieden naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar oud. De school beschikt over een groot schoolplein met pannaveld, zandbak en diverse klim- en klautertoestellen. Meer informatie over deze locatie vind je op de locatiepagina.

Peuterspeelgroep Mozaïek Toereppel in Enkhuizen

Wij starten na de zomer, naast de bso, een peuterspeelgroep in basisschool Mozaïek op de Toereppel (voormalig de Voorhof) in Enkhuizen. De peuterspeelgroep krijgt een eigen lokaal in school. ’s Middags wordt het lokaal voor de jongste kinderen op de buitenschoolse opvang gebruikt. De ruimte wordt passend ingericht voor zowel de peuters als voor de buitenschoolse opvang. Meer informatie over deze locatie vind je op de locatiepagina.

We heten alle nieuwe kinderen van harte welkom en wensen hen een fantastische tijd bij ons!

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.