​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Eén en al Moppereend bij Kinderdagverblijf Enkhuizen

27-01-2020

Tijdens de Nationale Voorleesdagen werd er ook bij Kinderdagverblijf Enkhuizen voorgelezen. We deden mee met het Nationale Voorleesontbijt, we gingen naar de bibliotheek en Jessica Dip van de bibliotheek kwam bij ons voorlezen.

Alle kinderen mochten tijdens het Nationale Voorleesontbijt in hun pyjama naar het kinderdagverblijf komen. Aan de hand van de verteltafel gingen we samen het boek Moppereend lezen en daarna samen een lekker broodje eten.

’s Middags gingen we met wat kinderen naar Bibliotheek Enkhuizen. De weg naar de bibliotheek toe was al een feest met de bakfiets. Wat valt er onderweg veel te zien. In de bibliotheek mochten we op de grond zitten en las wethouder Esther Heutink voor uit Moppereend.

Later in de week kwam lees- en mediaconsulent Jessica Dip van de bibliotheek bij ons kinderdagverblijf langs. Ook zij vertelde het verhaal van eend die mopperig is. Wat een leuk boek is het ook!

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.