​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Eén groot bloemenfeest

29-07-2018

Overal waren bloemen tijdens het zomerfeest van Kindercentrum De Goorn op zaterdag 30 juni. Het was één groot bloemenfeest met spellen als ‘Raak de juiste bloem’ en ‘Bloem schieten’. Alle kinderen kregen een stempelkaart waarmee ze verschillende activiteiten konden doen. Bij een volle stempelkaart kregen ze als verrassing een lekkere smoothie!

Elk jaar organiseert het kindercentrum een gezellig zomerfeest. Tijdens deze dag is er een feestelijk programma voor kinderen, ouders, vriendjes, vriendinnetjes, buren: iedereen is welkom! Dit jaar was het thema ‘Bloemenfeest’. Er waren verschillende ‘fleurige’ activiteiten; zoals een bloemenspel, blik gooien, sjoelen en een fotohoekje.

Het zomerfeest is tegelijk ook een open dag van het kindercentrum. Het is dus ook een mooie gelegenheid om kennis te maken met de mogelijkheden voor kinderopvang bij Berend Botje. Bezoekers konden een kijkje nemen in de groepsruimtes om een indruk te krijgen van de sfeer en vragen te stellen aan de pedagogisch medewerkers. Wil je ook een keer bij ons binnen kijken? Iedere vrijdag hebben wij een inloopochtend van 09:30 tot 11:00 uur of bel om een afspraak te maken naar 088-2337000. Wij vertellen je dan graag meer over de activiteiten die we dagelijks met de kinderen ondernemen.

Terug naar overzicht