​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Een bezoekje aan een kledingwinkel

24-11-2017

De kinderen van Peutergroep Hoorn Huesmolen hebben samen een bezoekje gebracht aan een echte kledingwinkel. Even rondkijken in de winkel en in de pashokjes, iets uitzoeken wat ze mooi vonden en echt betalen bij de kassa. Een super leuke én leerzame ervaring!

Verkleedfeest in de kledingwinkel
Het bezoek aan de kledingwinkel is voor de groep onderdeel van het thema ‘Verkleedfeest in de kledingwinkel’. Hiermee leren ze veel over de verschillende soorten kleding. Ook worden ze gestimuleerd om te ontdekken wat ze mooi vinden en wat niet.

 


Omgaan met geld en betalen
Op onze locatie hadden de kinderen al even geoefend met afrekenen. Omdat er een echte kassa op de groep staat wisten ze in de winkel goed wat er allemaal ging gebeuren. Met een klein beetje hulp van de caissière konden ze zelf afrekenen in de winkel. Een hele spannende, zeer leuke en leerzame dag.

Modeshow met rode loper
Door het kledingstuk uit te kiezen wat ze het allermooist vonden waren ze bezig met keuzes maken. Over een aantal weken houden we met de peuters ook een modeshow, met een rode loper. Daar kunnen ze de door hun gekozen kleding aan de andere kinderen laten zien.

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.