​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Een geslaagde voetbalspelletjesmiddag in Enkhuizen

01-05-2017

Dinsdag 25 april organiseerde Kinderopvang Berend Botje een zeer geslaagde voetbalmiddag in samenwerking met voetbalvereniging West Frisia. Alle kinderen van de buitenschoolse opvang mochten samen met een vriendje of vriendinnetje meedoen. Kinderen die (nog) niet bij Berend Botje komen waren ook van harte welkom!

Bewegen is gezond, daarom moedigt Berend Botje bewegen aan. De kinderen begonnen met een warming-up, daarna deden de zij mee aan penalty schieten, sprinten, een dribbelparcour en nog veel meer.

Kans op een prijs
Er ging een prijs uit naar degene die het hardst kon schieten. Dit werd gemeten door een échte snelheidsmeter. Ook de kinderen die de meeste punten scoorden en het hardst renden gingen niet met hele handen naar huis, zij kregen een medaille. Er was ook een mooie penalty bokaal.

Bedankt
De kinderen hebben het ontzettend naar hun zin gehad en deden erg hun best. Het succes van de middag is ook te danken aan de vrijwilligers van West Frisia en de ouders die fanatiek de kinderen stonden aan te moedigen langs de zijlijn.

Meer info
Nieuwsgierig naar meer van onze evenementen of één van onze locaties? Kom dan gerust bij ons langs om een kijkje te nemen of neem contact op met het centraal bureau via 088-2337000.

 

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.