​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Een kunstzinnig nazomerfeest

11-10-2018

Zaterdag 6 oktober was er op onze locatie Hoorn-Kersenboogerd een gezellig nazomerfeest met het thema kunst. Dat werd kunst in allerlei vormen.

 

Tijdens de workshop Peuterdans van Carlijn Visser danste iedereen vrolijk mee en ook aan de djembéworkshop van Rens Boerke deden veel kinderen mee. De muren van het kindercentrum waren versierd met gedichtjes en kunstwerken, er was een groot wit laken waarvan iedereen één groot schilderij maakte en je kon op de foto als een echte schilder.

In de afgelopen weken maakten de kinderen al kunstwerken. Deze hingen in het atelier en werden tijdens het nazomerfeest verkocht voor het goede doel, de Legeflessenactie van de broertjes Levi en Jesse voor KWF Kankerbestrijding.

Op het nazomerfeest was iedereen welkom in het kindercentrum: familie, vrienden, vriendinnen, kennissen en buren. Zo konden ze kennismaken met het kindercentrum, de groepsruimtes bekijken en met de medewerkers praten.

Wil je de locatie ook graag bezoeken? Kom naar de wekelijkse inloopochtend op woensdag van 9:30 tot 11:00 uur of bel om een afspraak te maken naar 088-2337000.

 

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.