​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Een mijlpaal: Ellen Berghouwer al 25 jaar gastouder bij Berend Botje

06-04-2017

Ellen Berghouwer wilde er 25 jaar geleden wel ‘iets bij gaan doen’. Dus werd ze gastouder bij het net beginnende Gastouderbureau Berend Botje. Inmiddels heeft ze minstens twee schoolklassen vol kinderen in huis gehad. En dat doet ze nog steeds met evenveel plezier als 25 jaar geleden!

Een mijlpaal: Ellen Berghouwer al 25 jaar gastouder bij Berend Botje

Verrassing!
Afgelopen woensdag is Ellen in het zonnetje gezet door ouders, kinderen, collega gastouders en door Berend Botje. Het lokaal van Peuterspeelzaal De Pierewiet was prachtig versierd en stond vol met ouders en kinderen die de afgelopen 25 jaar een tweede thuis hadden bij Ellen. Er was een prachtig boek gemaakt vol persoonlijke verhalen en felicitaties.  Directeur Alien Alberts sprak Ellen toe met mooie woorden over 25 jaar gastouderopvang. Ellen genoot van haar feestje! Een van de oudere kinderen vertelde over zijn eerste dag ooit bij Ellen: “Ik dacht de eerste dag toen ik kwam misschien 10 minuten: Wat is dit hier? Maar daarna was ik gewend. Ellen deed niet moeilijk en ik vond het leuk”.

Bij de tijd
Ellen: “Kinderen blijven kinderen, dat verandert nooit. Wat ook niet verandert is hoe belangrijk de persoonlijke band is met ouders, kinderen en Berend Botje. Ik zeg vaak: als het met de opvang goed gaat, gaat het met de moeders ook goed! Ik heb het altijd leuk en belangrijk gevonden om mezelf te blijven ontwikkelen. Die kansen heb ik ook altijd gekregen bij Berend Botje. Dit werk is veel professioneler geworden en je hebt echt de steun van de organisatie nodig. Op een gegeven moment ben ik zelfstandig ondernemer geworden met hulp van Berend Botje: Franch & Free Plus gastouder. En onlangs heb ik als een van de eerste gastouders in Nederland bezig met de cursus VVE-Startblokken, geheel verzorgd door Berend Botje. Zo blijf ik bezig en bij de tijd. En dat bevalt me al 25 jaar prima!

Ellen bedankt voor je inzet de afgelopen 25 jaar. Wij zijn blij met jou!

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.