​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Een nieuw stukje moestuin

27-07-2017

De peuters van peuterspeelgroep ‘de Torteltuin’ en ‘de Stampertjes’ van Kindercentrum De Goorn, hebben met elkaar een nieuw stukje moestuin gecreëerd in de prachtige natuurtuin.

Wij maken een salade!
De kinderen hebben allerlei soorten sla gezaaid en daarna natuurlijk goed verzorgd. Na lang wachten was de sla dan eindelijk klaar! Dus het was tijd om met z’n allen de sla te oogsten, te wassen, goed uit te laten lekken en er een salade van te maken. De kinderen hebben er heerlijk van gesmikkeld, want zo’n zelfgemaakte salade is natuurlijk extra lekker! En zie het resultaat, ziet dat er ook niet uit om je vingers bij af te likken?

Ben je nieuwsgierig geworden?
Naast het kindercentrum ligt onze mooie natuur-ontdektuin met een zand-water-kliederplek, loopbruggen, klauterstronken en een wilgentunnel. Wil je ook eens een kijkje komen nemen? Kom dan langs tijdens onze inloopochtenden: elke vrijdag tussen 9:30 uur en 11:00 uur. Of maak een persoonlijke afspraak via berendbotje.nl

 

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.