​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Een succesvolle ModderDag bij Berend Botje!

29-06-2017

Donderdag 29 juni was het ModderDag. Honderdduizenden kinderen in binnen- en buitenland werden extra vies tijdens het spelen. Ook bij Kinderopvang Berend Botje zaten de kinderen onder de modder. Het was een geslaagde dag waarbij plezier voorop stond!

Aanmodderen is goed voor de ontwikkeling
Tijdens ModderDag ontdekken en ervaren kinderen hoe je met modder kunt spelen. Kleding mag vies worden. Tijdens ModderDag maakt dit allemaal niet uit. Het doel van ModderDag is namelijk om kinderen positieve natuurervaringen te geven en actief bezig te zijn met en in de natuur. Zonder bang te zijn voor hier en daar een spetter modder! Dat is niet alleen heel leuk, maar vooral erg goed voor onder andere de creativiteit en de weerstand. Daarnaast stimuleert het kinderen ook om meer naar buiten te gaan.

Niet vies van een beetje modder!
Laarsjes aan en op naar buiten! Moddergooien, moddersoep ‘koken’ en rollen in de blubber. De wasmachine draait een extra rondje, maar de kinderen genieten volop. Kinderopvang Berend Botje vindt spelen in de natuur belangrijk, omdat het goed is voor de ontwikkeling van kinderen en sluit daarom jaarlijks aan bij ModderDag.

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.