​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Eindelijk! De zon schijnt!

21-03-2018

Ondanks dat er niet heel veel sneeuw gevallen is dit jaar, leek het wel alsof er geen einde kwam aan het koude en natte weer. Maar gelukkig schijnt de zon weer volop en staat de lente voor de deur, want dat maakt buitenspelen nóg leuker! Bij peuterspeelgroep De Dijkwerkers hebben we een mooie natuurspeeltuin waar bijna iedere dag gespeeld wordt door de peuters, weer of geen weer.

Buitenspelen is een belangrijk onderdeel van het dagprogramma bij Berend Botje. Met alle leeftijden, van heel klein tot en met de bso-kinderen, is het streven om dagelijks buiten te spelen. Soms heel lang, maar even kort kan ook.

Frisse lucht is super belangrijk, bevordert de concentratie en even 'uitrazen' hebben alle kinderen dagelijks nodig. Daarom hebben al onze locaties een mooie buitenspeelruimte, waar op een veilige manier gespeeld kan worden.

   

 

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.