​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Nu ook voorschoolse opvang bij BSO De Kikkerhoek en naschoolse opvang op maandag!

30-06-2021

Goed nieuws! Na de zomervakantie breidt BSO De Kikkerhoek het aantal dagen en uren buitenschoolse opvang uit. Vanaf 23 augustus is de voorschoolse opvang (vanaf 07:00 uur tot start school) én de naschoolse opvang geopend op maandag, dinsdag en donderdag.

Over BSO De Kikkerhoek

BSO Berend Botje De Kikkerhoek biedt buitenschoolse opvang voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. Als kinderen uit school komen, is het fijn dat zij even ontspannen kunnen bijkomen van alle indrukken overdag. Lekker wat eten en drinken en persoonlijke aandacht van de pedagogisch medewerkers is daarom erg belangrijk. Na dit gezamenlijke moment is het tijd voor leuke uitdagende activiteiten binnen en buiten.

De Kikkerhoek werkt nauw samen met de Petrus Canisiusschool. Zo zijn er bijvoorbeeld afspraken gemaakt over uitstapjes en vakanties. Ook haakt de bso spelenderwijs aan bij een thema of activiteit van school.

Er zijn nog plekken vrij, dus wil je met je kind een keer vrijblijvend komen kijken op BSO De Kikkerhoek? Dat kan! Maak een afspraak via 088-2337180 of vraag een rondleiding aan!

Terug naar overzicht