​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Feest bij Berend Botje De Goorn: 5-jarig jubileum!

17-05-2017

Op zaterdag 24 juni houdt Kinderopvang Berend Botje De Goorn open dag, met het thema Cowboys & Indianen. Van 10:00 tot 13:00 uur zijn er allerlei leuke activiteiten voor jong en oud. Kinderen, ouders, vriendjes, vriendinnetjes, buren: iedereen is welkom!

Feest bij Berend Botje De Goorn: 5-jarig jubileum!

Ze vieren op deze dag ook hun 5-jarig jubileum. Het kindercentrum is gevestigd aan de Kantbeugel 1a, tegenover winkelcentrum Vijverhof. De kinderen kunnen zich laten schminken en allerlei leuke activiteiten doen rondom het thema!

De open dag is een mooie gelegenheid om kennis te maken met de mogelijkheden voor dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang bij Berend Botje De Goorn. Neem gerust een  kijkje in de groepsruimtes om een indruk krijgen van de sfeer en stel je vragen aan de pedagogisch medewerkers.

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.