​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Feestelijke afsluiting winterthema met Winterwonderfeest

08-02-2018

Bowlen met ijspegels, spelen met ijsblokken en van scheerschuim ijsbergen maken; even leek het er op dat onze locatie Hoorn-Centrum naar de Noordpool was verhuisd. Sinds een aantal weken stond dit kindercentrum in het teken van de winter. En als afsluiting van deze leuke en interessante weken vond afgelopen week het Winterwonderfeest plaats!

Alle kinderen van het kindercentrum waren met hun ouders, broertjes en zusjes uitgenodigd om langs te komen. Ze hebben er een gezellig feest van gemaakt. Iedereen kon geschminkt worden, en om op te warmen na een winterse activiteit stond er warme chocolademelk met een lekker hapje klaar.

Tijdens de themaweken hebben de kinderen veel geleerd over de winter en hier mooie knutselwerken bij gemaakt. Dus mócht het nog echt koud worden dit jaar, dan zijn ze hier in ieder geval goed op voorbereid!

Onze pedagogisch medewerkers werken samen met de kinderen veel via thema’s. Waarom wij het werken met thema’s zo belangrijk vinden lees je hier

     

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.