​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Bijzondere momenten leg je vast…gratis op de foto bij Berend Botje!

29-01-2018

Bijzondere momenten moeten vastgelegd worden. Een zwangerschap of je pasgeboren baby zijn hier uitstekende voorbeelden van. Ken jij iemand die zwanger is of pas bevallen of ben je dat zelf? Kinderopvang Berend Botje en Saskia Bon Fotografie nodigen je uit om op zaterdag 3 maart een gratis foto te laten maken op het kinderdagverblijf in Oosthuizen.

Na opgave ontvang je een uitnodiging voor een persoonlijke fotoshoot. Je wordt ontvangen in het kindercentrum en de fotograaf neemt alle tijd om een mooie setting te maken. De fotoshoot duurt ongeveer 20 minuten. De fotoshoot is gratis, inclusief een mooie afdruk van 20 x 30 cm. Voor nabestellingen en digitale bestanden kun je terecht bij Saskia Bon Fotografie. Interesse? Geef je dan snel op via workshop@berendbotje.nl want het aantal plaatsen is beperkt.

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.