​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Gastouder Erica 15 jaar bij Berend Botje!

09-09-2020

Gastouder Erica Kieft uit Hensbroek is alweer 15 jaar gastouder bij Berend Botje. Deze mijlpaal laten we uiteraard niet ongevierd voorbij gaan. Onze bemiddelingsmedewerkers Welmoed en Marion verrasten haar met een mooi presentje.

De gastkinderen Britt, Fenna, Sterre en Isis mochten de kamer versieren met allerlei feestspullen uit de grote krat. Er werden ballonnen geblazen, slingertjes opgehangen en prachtige tekeningen speciaal voor Erica gemaakt. Natuurlijk was er taart en mocht Erica een cadeau van Berend Botje uitpakken. Eén van de meisjes riep al: “Ooooh … Rituals!” toen de verpakking openging. Erica had haar zus ook uitgenodigd en natuurlijk Welmoed, de bemiddelingsmedewerker die al zo veel jaren met Erica was opgetrokken voor bemiddeling en begeleiding.

Bemiddelingsmedewerker Marion vertelt: "Ik ben niet lang de bemiddelingsmedewerker van Erica geweest, maar in die korte tijd is het mij direct duidelijk geworden dat Erica met hart en ziel haar rol als gastouder vervult. Alle kinderen voelen zich welkom bij haar en Erica geniet ervan hoe ze met elkaar spelen en met het materiaal dat zij speciaal voor hen in huis haalt. Ook voor de jongste kindjes heeft Erica aandacht en geeft zij liefdevolle verzorging. Alle ouders altijd dik tevreden!

Als je na 15 jaar nog zó enthousiast met je vak bezig bent, verdien je het om eens even in het zonnetje te worden gezet! Erica, nog vele jaren voldoening als gastouder wens ik jou, ook namens Welmoed."

Marion Schaper, bemiddelingsmedewerker Gastouderbureau Berend Botje

 

Gastouder Erica 15 jaar bij Berend Botje!
Op visite bij gastouder Erica met links bemiddelingsmedewerker Welmoed en rechts bemiddelingsmedewerker Marion

Terug naar overzicht