​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Gefeliciteerd! Jennifer is ‘Vrijwilliger van het jaar’

15-02-2018

Heel bijzonder dat de inzet van onze vrijwilligers ook door anderen zo gewaardeerd én beloond wordt! Tijdens het carnaval in Benningbroek en Sijbekarspel is Jennifer, vrijwilliger van peuterspeelgroep De Minimolen in Benningbroek, uitgeroepen tot Vrijwilliger van het jaar!


Burgemeester Frank Streng van de gemeente Medemblik heeft de trofee persoonlijk aan haar overhandigd. Gefeliciteerd Jennifer, dik verdiend!

Wij zijn erg blij met al onze vrijwilligers die hun steentje bijdragen aan onze organisatie. Jennifer is niet alleen actief bij Berend Botje, zij is ook nog vrijwilliger bij het Stoommachinemuseum in Medemblik, doet veel voor een Syrisch gezin en is vaak te vinden op het voetbalveld en in de school. De trofee, die zij overhandigd kreeg uit de handen van burgemeester Streng, heeft zij dan ook meer dan verdiend. Wij feliciteren Jennifer van harte met deze bijzondere prijs!

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.