​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Geslaagd Circusfeest bij Berend Botje Hoorn-Centrum!

28-06-2017

Op zaterdag 24 juni organiseerde Kindercentrum Hoorn-Centrum een open dag. Deze dag had als thema Circus en was toegankelijk voor iedereen. Het was een groot succes!

Circusartiesten
Het kindercentrum was volledig ingericht rond het thema circus. Ook de ouders hadden samen met de kinderen heerlijke hapjes gemaakt en dit werd geserveerd op een buffet. In de groepsruimtes konden allerlei verschillende activiteiten gedaan worden zoals koorddansen, bellen blazen met de reuze bellenblaas of kijken naar de circusvoorstelling, die ingestudeerd was door de bso-kinderen.

Opvang van 0 tot 13 jaar
Kindercentrum Hoorn-Centrum is een kleurrijk gebouw dat beschikt over vijf mooie lichte groepsruimten, een centrale speelhal, 'kinderkookcafé', atelier en timmerruimte. Naast ons kindercentrum ligt een mooie natuurontdektuin met zand-water-kliederplek, insectenhotel en klauterstronken. Het is de ideale plek om je uit te leven en samen met andere kinderen te ontdekken en leren. Dit kindercentrum van Berend Botje heeft dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang.

Open dag gemist?
Heb je de open dag gemist en ben je nieuwsgierig naar Kindercentrum Hoorn-Centrum? Kom dan langs tijdens één van de inloopochtenden: elke woensdag tussen 9:30 en 11:00 uur. 

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.