​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Geslaagd Circusfeest bij Berend Botje Hoorn-Huesmolen!

19-06-2017

Op zaterdag 17 juni organiseerde Kindercentrum Hoorn-Huesmolen een open dag. Deze zonnige dag had als thema Circus en was toegankelijk voor iedereen. Voor de kinderen waren er diverse leuke activiteiten en geïnteresseerden konden een kijkje nemen in de groepsruimten van het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang. Het was een groot succes!

Geslaagd Circusfeest bij Berend Botje Hoorn-Huesmolen!

Stempels verzamelen
Het kindercentrum was volledig ingericht rond het thema circus. Er was een feestelijk programma voor liefhebbers van muziek, knutselen, dansen, smikkelen, schminken, ballonnen en nog veel meer. In alle ruimtes waren er verschillende activiteiten waarmee de kinderen stempels konden verzamelen. Met de volle stempelkaart konden ze een leuk presentje ophalen. Zo ging iedereen met iets leuks naar huis!

Dagopvang en buitenschoolse opvang
In het kindercentrum in Hoorn-Huesmolen biedt Berend Botje dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang. Het is een ideale locatie voor uitstapjes naar de markt, het park en de kinderboerderij. De bibliotheek is ook dichtbij, daar zoeken de kinderen regelmatig (voor)leesboekjes uit. Het kindercentrum heeft twee mooie buitenruimtes, een loungehoek waar kinderen lekker kunnen lezen en een knutselatelier.

Open dag gemist?
Heb je de open dag gemist en ben je nieuwsgierig naar Kindercentrum Hoorn-Huesmolen? Kom dan langs tijdens één van de inloopochtenden: elke vrijdag tussen 9:30 en 11:00 uur.

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.