​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Geslaagd feest bij ons Kindercentrum Edam-Volendam!

17-06-2019

Een echt dierenfeest bij ons Kindercentrum Edam-Volendam. Op vrijdag 14 juni organiseerden zij een open dag, waarbij geld werd opgehaald voor De Dierenbescherming. Er is ruim €1500 opgehaald, wat een geweldig bedrag!

Samen met de kinderen is dit goede doel gekozen en samen hebben we allerlei manieren bedacht om geld in te zamelen. Het was een feestelijk programma voor kinderen, ouders, vriendjes, vriendinnetjes, buren: iedereen was welkom. Er waren verschillende activiteiten, waarbij geld opgehaald werd. Zo hadden de kinderen prachtige kunstwerken gemaakt welke zij verkochten en tijdens de loterij werden er prijzen verloot die beschikbaar waren gesteld door diverse lokale ondernemers! Ook De Dierenbescherming was aanwezig, zij vertelden over het werk wat zij dagelijks doen.

Open dag gemist?
Heb je de open dag bij gemist en ben je nieuwsgierig naar Kindercentrum Edam-Volendam aan de Keetzijde 18a in Edam? Kom dan langs tijdens de wekelijkse inloopochtend op elke vrijdag tussen 9:30 en 11:00 uur of bel voor een persoonlijke afspraak.

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.