​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Geslaagd Lentefeest

25-06-2018

Eendjes vangen, springen op het springkussen, je laten schminken, knutselen; het kon allemaal tijdens het gezellige zomerfeest van Kinderdagverblijf Enkhuizen op zaterdag 26 mei. Het was stralend mooi weer en de aanwezige ouders en kinderen vermaakten zich uitstekend.

Geslaagd Lentefeest

Elk jaar organiseert het kinderdagverblijf een Lentefeest met allerlei leuke activiteiten. Dankzij het mooie weer vond een groot deel van de activiteiten buiten op het ruime speelplein van het kinderdagverblijf plaats. Naast de activiteiten als plantenbakjes en eierkoeken versieren konden de kinderen ook heerlijk spelen in de zandbak, van de glijbaan gaan en rennen door de wilgentunnel.

Het Lentefeest was tevens een open dag. Vrienden, vriendinnen, familie, buren en kennissen waren ook van harte welkom om een kijkje te nemen in het kinderdagverblijf. Het was erg gezellig en iedereen had het naar zijn zin. Kortom; een geslaagd Lentefeest!

 

 

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.