​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Geslaagd zomerfeest bij kindercentrum Oostzaan!

29-09-2017

Zaterdag 23 september was het erg gezellig bij Berend Botje in Oostzaan! Deze dag werd het zomerfeest gevierd. Binnen het thema 'We zijn weer terug in Nederland' werden er vele spelletjes en activiteiten gedaan. Een mooi thema om de zomerperiode definitief mee af te sluiten. Kinderen, ouders, opa's, oma's, buren en andere geïnteresseerden waren van harte welkom tijdens het zomerfeest om een kijkje te nemen in het kindercentrum.

Geslaagd zomerfeest bij kindercentrum Oostzaan!

Binnen het thema waren er allerlei leuke Oudhollandse spelletjes te doen. Gatenkaas, blikgooien, kat en muis en noem maar op. Ook konden kinderen heerlijke limonade drinken afkomstig uit de 'limonadekoe'. Wat een pret! Het prachtige weer zorgde voor een extra geslaagde dag.

Tijdens het zomerfeest was iedereen van harte welkom om de sfeer te proeven bij Berend Botje. Er kon een kijkje genomen worden in de groepsruimtes en er was ruimte om vragen te stellen aan de pedagogisch medewerkers.

Heb je het zomerfeest gemist en wil je ook een keertje komen kijken? Kom dan eens langs tijdens de inloopochtend, elke woensdagochtend van 9:30 tot 11:00 uur, of tijdens de inloopavond op donderdag 19 oktober tussen 19:00 en 20:30 uur. Wil je op een ander moment komen kijken? Neem dan contact op met het centraal bureau via 088-2337000 of mail aan kindercentrum@berendbotje.nl.

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.