​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Geslaagd zomerfeest bij Kindercentrum Opmeer!

24-09-2018

Zaterdag 22 september was het éxtra gezellig in Kindercentrum Opmeer. Op de locatie was het jaarlijkse zomerfeest met allerlei leuke activiteiten. En daar genoten de kinderen en hun ouders volop van!

De kinderen konden een zonneklep knutselen, springen op het springkussen, bal gooien en op een zomerse fotoshoot. Ook was er een grabbelton in de zandbak. Bij een feestje hoort uiteraard ook wat te eten en drinken. Er waren zelfgemaakte smoohties, fruitsalades, snoeptomaatjes, komkommers en nog veel meer lekkere en gezonde hapjes.

Het zomerfeest wordt elk jaar georganiseerd om de zomerperiode definitief af te sluiten. Kinderen, ouders, opa's, oma's, buren en andere geïnteresseerden waren van harte welkom tijdens het zomerfeest om een kijkje te nemen in het kindercentrum en de sfeer te proeven. Er kon een kijkje genomen worden in de groepsruimtes en er was ruimte om vragen te stellen aan de pedagogisch medewerkers.

Heb je het zomerfeest gemist en wil je ook een keertje komen kijken? Kom dan eens langs tijdens de inloopochtend, elke woensdagochtend van 9:30 tot 11:00 uur, of tijdens de inloopavond op woensdag 17 oktober tussen 19:00 en 20:30 uur. Wil je op een ander moment komen kijken? Neem dan contact op met het centraal bureau via 088-2337000 of mail aan kindercentrum@berendbotje.nl.

Terug naar overzicht