​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Geslaagde Ladies Night

17-05-2019

Woensdag 15 mei hadden wij op Kindercentrum Hoorn-Huesmolen een geslaagde Ladies Night voor (aanstaande) moeders. Iedere deelneemster mocht een introducee meenemen! Het was een gezellige, leerzame avond. De gasten werden feestelijk ontvangen met een welkomstdrankje, én vervolgens was er van alles te doen zoals interessante workshops, make-overs, fotoshoot en zelfs een high tea.

Aan de Ladies Night werkten diverse instellingen mee zoals GGD Hollands Noorden, Atelier Esclusa, MOOI en Studio Taart. Zij allen leverden hun bijdrage. Zo waren er verschillende workshops: ‘ouder in eigen kracht zetten’, Reggio Emilia workshop en een creatieve workshop. MOOI heeft prachtige make-overs gedaan en Studio Taart leuke portretfoto’s gemaakt na de make-over! Naast dit volle programma hebben de dames tussendoor ook nog kunnen genieten van een heerlijke high tea met verschillende hartige en zoete hapjes.

Als afsluiter kon er ook nog mee gedaan worden aan een loterij met prijzen zoals een Berend Botje-pakket, een mini studiosessie van Studio Taart van en een workshop van Exclusa voor 2 personen!

Alle dames gingen voldaan met een mooie gratis fotoafdruk en een goedgevulde goodiebag naar huis!

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.