​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Geslaagde Modderdag in Landsmeer!

30-06-2020

Afgelopen maandag 29 juni was het Internationale Modderdag. In Landsmeer deden wij samen met de kinderen van het kinderdagverblijf, de bso (buitenschoolse opvang) en de peuterspeelgroep ook weer met heel veel plezier mee. Wij vinden spelen in de natuur erg leuk en belangrijk omdat tijdens het buiten spelen de ontwikkeling volop wordt gestimuleerd.

Spelen met modder is goed voor ontwikkeling
Tijdens ModderDag ontdekken en ervaren kinderen hoe je met modder kunt spelen. Kleding mag vies worden. Tijdens ModderDag maakt dit allemaal niet uit. Het doel van ModderDag is om kinderen positieve natuurervaringen te geven en actief bezig te zijn met en in de natuur. Dat is niet alleen heel leuk, maar ook goed voor onder andere de creativiteit en weerstand. 

Blote-voeten-pad!
Laarsjes aan en op naar buiten! We hadden bij ons kindercentrum in Landsmeer (nabij Winkelcentrum Landsmeer) een blote-voeten-pad met extra veel modder. Zelfs de allerkleinsten deden mee en ontdekten de structuur van modder. De wasmachine draaide een extra rondje, maar we hebben samen weer enorm genoten! Op naar volgend jaar. 

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.