​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Geslaagde open dag bij Kindercentrum Den Ilp!

13-06-2022

Wat hebben wij genoten! Afgelopen vrijdag 10 juni organiseerden wij op Kindercentrum Berend Botje Den Ilp een open dag. Iedereen was welkom; ouders, kinderen, vriendjes, vriendinnetjes, buren! 

 

Het zonnetje kwam door en de pedagogisch medewerkers veranderden in prinsessen, heksen, piraten en zelfs Minnie Mouse was aanwezig. Het feest kon beginnen! Wij hadden leuke activiteiten in petto voor onze bezoekers en de kinderen; eendjes vissen, bellen blazen, schatten graven en schminken! 

Van het Hans en Grietje huis kon zelfs koek gehapt worden. Je kunt nu wel concluderen dat de open dag in het thema stond van Sprookjes. De kinderen, bezoekers en onze medewerkers hebben enorm genoten van deze dag. Als kers op de taart werd er ook nog een poppenkastvoorstelling gegeven! Wij kijken nu alweer uit naar het volgende feestje! 

Meer weten over Berend Botje in Den Ilp
Wij bieden op ons kindercentrum de volgende opvangvormen; kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en een peuterspeelgroep. Wist je dat onze bso (ClubBB) nog plekjes vrij heeft? Met ons grote speelplein en recreatiegebied Het Twiske tegenover ons, gaan we lekker veel naar buiten! 

Terug naar overzicht