​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Geslaagde open dag bij Kindercentrum Opmeer

24-09-2019

Veel kinderen en ouders zijn zaterdag 21 september op de open dag van Kindercentrum Opmeer in Hoogwoud afgekomen. Deze dag stond geheel in het teken van het 20-jarig jubileum van het kindercentrum. Vooral het ponyrijden, de workshop djembé en het peuterdansen waren een groot succes.

Programma
De open dag was te bezoeken tussen 10:00 en 15:00 uur. Het weer werkte goed mee en daardoor was het gezellig druk bij het ponyrijden en op de twee springkussens. Binnen kon je meedoen aan een workshop djembé van LEV Workshops & Educatie, peuterdansen georganiseerd door 2NJOY DANCE of een lesje ‘muziek op schoot’ van Stichting Muziek Opmeer. Daarnaast kon je je laten schminken, op de foto met Spiderman en cakejes versieren. In de centrale hal werden de hele dag door verse poffertjes gebakken en oudhollandse spelletjes gespeeld. Het kindercentrum ontving uit handen van directeur Alien Alberts een cheque ter waarde van € 500,- om te besteden aan nieuw speelmateriaal.

Open dag gemist?
Heb je de open dag gemist en ben je nieuwsgierig naar Kindercentrum Opmeer? Kom dan vrijblijvend langs tijdens één van de inloopochtenden: elke woensdag tussen 9:30 en 11:00 uur, Burg. Heijmansstraat 8 in Hoogwoud.

 

Terug naar overzicht