​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Geslaagd feest bij Berend Botje Oosthuizen

10-07-2017

Op vrijdag 7 juli organiseerde Berend Botje Oosthuizen een open dag bij de buitenschoolse opvang en peuterspeelzaal. Deze feestmiddag was geheel in het thema Hawaï en was toegankelijk voor iedereen. Het was een groot succes!

Geslaagd feest bij Berend Botje Oosthuizen

Opening nieuwe schommel
Vorig jaar hebben de kinderen van Berend Botje Oosthuizen door een sponsorloop €1850,00 bijeen gelopen voor de aanschaf van een schommel voor op het nieuwe schoolplein. Tijdens de open dag werd deze door Dirk Dijkshoorn (fractievoorzitter van Zeevangs Belang) onthuld. Dit deed hij door het doorknippen van de kleurrijke linten en het lekprikken van ballonnen. Daarna hebben de kinderen de nieuwe schommel met heel veel plezier even geprobeerd!

Kinderopvang in Oosthuizen
In Oosthuizen heeft Berend Botje twee locaties. Ons kinderdagverblijf aan De Wijzend 159, dit kleurrijke gebouw beschikt over 3 mooie lichte groepsruimten, een atelier en een mooie natuurontdektuin met zand-water-kliederplek, insectenhotel, wilgentenentunnel en stapstammen. Het is de ideale plek om je uit te leven en samen met andere kinderen te ontdekken en leren.

De buitenschoolse opvang en peuterspeelzaal zitten gevestigd in de MFA Oosthuizen (Seevancksweg 93, Oosthuizen).  Deze locatie beschikt over mooie lichte groepsruimten voor de kinderen van de bso en peuterspeelzaal. Er is een natuur- en technieklokaal en een gezellige huiskamerhoek. Daarnaast is er een grote buitenruimte met o.a. zandbank, duikelrekken, tennistafel en klim- en klauterrek.

Open dag gemist?
Heb je de open dag gemist en ben je nieuwsgierig naar Berend Botje in Oosthuizen? Kijk hier voor onze inloopmomenten of bel naar 088-2337000 voor een persoonlijke afspraak..  

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.