​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Geslaagde voorleesdagen bij Kinderdagverblijf Oosthuizen

29-01-2021

Van 20 t/m 30 januari vonden de Nationale Voorleesdagen plaats. Ieder jaar gaan deze dagen van start met het Nationale Voorleesontbijt. Maar dit jaar zag dat er heel anders uit..

Ook dit jaar gingen de Nationale Voorleesdagen weer van start met het Nationale Voorleesontbijt op woensdag 20 januari. Normaal gesproken maken daar bij Kinderdagverblijf Oosthuizen altijd veel werk van. We nodigen vaak iemand uit om te komen voorlezen zoals een medewerker van de bibliotheek, de burgemeester van het dorp en soms zelfs een bekende Nederlander. 

Zo uitgebreid kunnen we de Nationale Voorleesdagen dit jaar helaas niet vieren. Want veel kinderen zitten vanwege de lockdown thuis. Speciaal voor hen nam Lillian een voorleesfilmpje op en verstuurde deze naar de kinderen via de Berend Botje OuderApp. De kinderen die naar de noodopvang gingen mochten in pyjama komen! Samen hebben we heerlijk gegeten en uit 'Coco kan het' gelezen. Daarnaast ontvingen de ouders een uitgebreide themabrief met voorleestips, liedjes en leuke knutselopdrachten.

 

Terug naar overzicht