​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Gezellig winterfeest in Den Ilp!

30-01-2020

In Den Ilp hebben we samen de winter ontdekt tijdens het Winterfeest op woensdag 29 januari. We hadden een vossenjacht met opdrachten georganiseerd in Het Twiske en er waren spelletjes te doen in het kindercentrum!

Om 15:00 uur begon de vossenjacht, diverse deelnemers gingen actief van start. Door middel van vragen kwamen we terecht bij opdrachten/spelletjes. Zo werd er een wedstrijd zaklopen gehouden, werden er ‘sneeuwballen’ gegooid en moest de beer warm aangekleed worden.

Na de vossenjacht stond er op het kindercentrum heerlijke erwtensoep en warme chocolademelk met slagroom klaar om op te warmen. Want ondanks dat het niet vriest, was het toch best fris! Op het kindercentrum konden de kinderen nog knutselen, schminken en sjoelen. Al met al was het een super leuk feestje waar voor iedereen wat te doen was.

Op vrijdag 29 mei 2020 vieren we weer een leuk feestje met verschillende activiteiten waarbij iedereen welkom is, zien we je dan?

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.