​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Gratis appels voor schoolkinderen in Volendam!

28-01-2022

Omdat wij een gezonde leefstijl van kinderen toejuichen, steunen we graag de nieuwe actie “Gezonde school” van de basisscholen Jozefschool en De Springplank in Volendam. Bij de start van dit project hebben wij alle schoolkinderen een lekkere appel aangeboden. 

“We besteden op de kindercentra en bij de gastouders van Berend Botje veel aandacht aan gezond eten en bewegen in de buitenlucht,” vertelt Mariëlle Kwakman. Zij is bemiddelingsmedewerker bij Berend Botje en behartigt de belangen van de gastouders en de ouders van de gastkinderen. Zij is werkzaam in de regio Edam-Volendam en is blij met de aandacht die er is voor een gezonde leefstijl.

Mariëlle: “Onze gastouders geven de kinderen bijvoorbeeld fruit en groente in plaats van iets zoets. Verder gaan zij iedere dag lekker naar buiten. Even een blokje om of naar de speeltuin. Het is zo makkelijk om kinderen goede gewoontes aan te leren. En daar hebben ze hun leven lang profijt van!”

Voor diverse gezinnen in Edam-Volendam zijn wij dringend op zoek naar gastouders. Ben je gastouder of wil je gastouder worden, neem dan contact met ons op via 088-2337140. Of klik hier voor meer informatie. 

Bemiddelingsmedewerker Marion deelt samen met de Berend Botje Beer appels uit aan de kinderen! 

Terug naar overzicht