​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Gratis meespelen bij alle bso’s van Berend Botje in Enkhuizen

14-05-2019

Op zoek naar opvang voor of na school? Kom dan eens kijken hoe leuk het is bij één van onze bso-locaties in Enkhuizen. Maak samen met je kind kennis met ons en ervaar hoe het is op de bso. Op donderdag 20 juni van 16:00 tot 17:00 uur is er een meespeelmiddag.

Je kind kan zowel voor als na school bij Berend Botje terecht voor leuke activiteiten. Het vervoer naar en van school hoort er natuurlijk bij. Op school maakt je kind kennis met min of meer verplichte activiteiten. Lessen in taal, rekenen, schrijven en soms ook huiswerk maken. Daar spelen we natuurlijk op in, maar op de buitenschoolse opvang bepaalt je kind veel meer zelf wat hij/zij doet. De nadruk ligt nog steeds op spelen en niet op onderwijs.

Tijdens de meespeelmiddag kunnen jij en je kind zelf ervaren hoe het er aan toegaat op de bso. We organiseren iets leuks voor de kinderen en voor de ouders staat koffie en thee klaar. Aanmelden is niet nodig, de enthousiaste medewerkers staan voor jullie klaar. Alle bezoekers krijgen ook een leuke goodie-bag.

De deelnemende locaties zijn: BSO Flosbeugel (Flosbeugel 17a), BSO Mozaïek (Toereppel 21) en BSO De Hoeksteen (Roerdompplein 9).

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.