​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Gratis op de foto bij Berend Botje!

06-11-2017

Bijzondere momenten moeten vastgelegd worden. Een zwangerschap of je pasgeboren baby zijn hier uitstekende voorbeelden van. Ken jij iemand die zwanger is of pas bevallen of ben je dat zelf? Kinderopvang Berend Botje en Cynthia’s Fotografie (facebook.com/cynthiavsfotografie) nodigen je uit om op zaterdag 25 november een gratis foto te laten maken op ons kinderdagverblijf in Enkhuizen. Meld je aan via workshop@berendbotje.nl


Gratis op de foto bij Berend Botje!

Persoonlijke fotoshoot
Na opgave ontvang je uitnodiging voor een persoonlijke fotoshoot. Je wordt ontvangen in het kindercentrum en de fotograaf neemt alle tijd om een mooie setting te maken. De fotoshoot duurt ongeveer 20 minuten. De fotoshoot is gratis, inclusief een mooie afdruk van 20 x 30 cm. Voor nabestellingen en digitale bestanden kun je terecht bij Cynthia's Fotografie. Interesse? Geef je dan snel op via workshop@berendbotje.nl want het aantal plaatsen is beperkt.

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.