​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Gratis trompetles bij BSO De Koperblazer

10-01-2019

Vanaf dinsdag 29 januari 2019 starten we op BSO De Koperblazer met een korte cursus trompet spelen. In 6 lessen maak je kennis met de basisbeginselen van dit blaasinstrument. De lessen zijn bedoeld voor de kinderen van BSO De Koperblazer.

De lessen worden verzorgd door muziekdocent Bart Tuinman. Elk kind dat meedoet aan de trompetles krijgt voor de duur van de cursus een eigen trompet. Deze mogen zij mee naar huis nemen om er op te oefenen. De cursus wordt afgesloten met een kort optreden, waarin de kinderen aan ouders en andere belangstellenden mogen laten horen wat ze in korte tijd hebben geleerd.

Er kunnen maximaal 12 kinderen meedoen aan de cursus. De minimumleeftijd is 6 jaar. De lessen worden elke dinsdag gegeven in 2 groepen van 6 kinderen en duren 30 minuten. De tijdstippen zijn van 16:00 tot 16:30 uur en van 16:30 tot 17:00 uur. Ook de kinderen van de donderdagmiddaggroep zijn welkom om op dinsdag mee te doen. Is er nog plek vrij, dan mogen de kinderen die op maandag, woensdag en vrijdag naar BSO De Petteflet gaan, zich ook inschrijven.

Deze cursus trompetles is een mooi voorbeeld van de fijne samenwerking met ‘Kunst naar Kracht’.

 

Terug naar overzicht