​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Gratis workshop: Goed voorbereid naar de basisschool!

23-05-2017

Gaat je kind over een tijdje naar de basisschool? Dan maakt hij/zij een spannende en vooral leuke stap! Kinderen die naar een kinderdagverblijf of peuterspeelgroep van Berend Botje gaan, leren al ontzettend veel. Om ook ouders voor te bereiden, biedt Berend Botje in samenwerking met Merel Knukkel een interessante gratis workshop aan; goed voorbereid naar de basisschool! Merel is eigenaresse van Gelukkigleerkracht.nl en leerkracht in groep 1/2 bij basisschool De Klipper. Merel geeft veel handige tips en weetjes. De workshop is op woensdag 14 juni van 19:00 tot 21:30 uur in de groepsruimte van Berend Botje in basisschool De Klipper.

Gratis workshop: Goed voorbereid naar de basisschool!

Je kind kan waarschijnlijk al meer dan je denkt
In de kinderopvang zien we hoeveel kinderen al zelf kunnen en hoeveel ze bij ons leren. Uit een beker drinken, zelf een broodje smeren, een potlood vasthouden, knippen en hun jas aan- en uitdoen. Kinderen ontwikkelen van alles, óók hun zelfstandigheid. Het is fijn om te weten wat er straks te wachten staat op de basisschool en daarop voorbereid te zijn.

Interactief én leerzaam!
Net als onze medewerkers, kun jij je kind thuis ook voorbereiden op de basisschool. De workshop is een mooie manier om daar bewust van te worden. Merel legt op interactieve wijze uit wat er bij de start van groep 1 wordt verwacht en hoe je dit thuis spelenderwijs kunt aanbieden. Tijdens de workshop ga je met verschillende ouders aan de slag met het werkmateriaal, tips en ideeën. Natuurlijk is er ook ruimte om vragen te stellen en om ervaringen met elkaar uit te wisselen.

Interesse?
Ben jij een ouder die z’n kind graag helpt voorbereiden op de basisschool en wil jij weten hoe je dit spelenderwijs kan doen? Mail dan naar workshop@berendbotje.nl om je aan te melden. Let op: VOL = VOL!

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.