​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Grote opkomst bij de Berend Botje disco avond in Hoorn-Kersenboogerd

06-06-2017

Gisteren was er een geslaagde Berend Botje disco in Hoorn-Kersenboogerd. Alle bso-kinderen van Kinderopvang Berend Botje en hun vriendjes en vriendinnetjes waren welkom.

Nog even en dan gaat het beginnen
Om 18:45 uur stonden eerste ouders en kinderen al voor de deur. Onder het genot van wat lekkers, mochten zij buiten nog even wachten totdat de deuren van de zaal open gingen. Toen was het 19:00 uur. Tijd om de kinderdisco te laten beginnen! Alle kinderen werden verwelkomd met een disco-armbandje.

Een avond alleen met vriendjes en vriendinnetjes
Enthousiast en vrolijk liepen de kinderen de zaal in. Ook de ouders liepen even mee, want die waren toch wel een beetje nieuwsgierig. Daarna gingen de ouders naar huis. Toch wel een beetje spannend voor zowel de ouders als de kinderen. Het ging hartstikke goed en de tijd vliegt om als je het naar je zin hebt. Stoer hoor!

Met z'n allen dansen
Er was een grote opkomst en er werd al snel flink gedanst. Iedereen had ook goed zijn best gedaan en zag er feestelijk uit. We hebben ook de polonaise gedanst! Sommige kinderen vonden het ook erg interessant om bij DJ Jordy te kijken. Ze mochten zelfs de koptelefoon op en een plaatje draaien.

Bedankt
We mochten de zaal van OBS De Klipper gebruiken, waar de kinderen alle ruimte hadden om hun dansmoves te laten zien. DJ Jordy zorgde deze avond voor de dansnummers. Je zag de kinderen en ouders genieten. Bedankt OBS De Klipper, DJ Jordy en alle ouders en kinderen voor jullie komst.

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.