​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Heel Hummelhof schoon, help jij mee?

23-03-2018

De peuters van Peuterspeelgroep De Hummelhof in Nibbixwoud gaan dinsdag 27 maart en vrijdag 6 april helpen als 'Supporter van Schoon'. Deze landelijke actie is gericht op het schoonmaken en opruimen van zwerfafval in je eigen omgeving. Help jij ook mee? Alle hulp is welkom, dus nodigen we jullie uit om ons te komen helpen.

Rondom het gebouw van onze peuterspeelgroep gaan we afval prikken en verzamelen in vuilniszakken. De peuters hopen dat veel ouders, grootouders en buurtbewoners ze daarbij gaan helpen.

Het opruimen van de omgeving sluit aan bij het thema 'Wij halen het vuilnis op'. Al een aantal weken zijn de kinderen hier mee bezig. Het afval wordt in verschillende prullenbakken gescheiden, er is een centrale bak voor het oud papier en binnenkort komt Roele Recycling met een echte grote vuilniswagen het oud-papier ophalen.

Wil je de peuters komen helpen met deze goede actie? Meld dit vooraf even bij de pedagogisch medewerkers van de locatie.

Meer informatie over de actie staat op de website van Supporter van Schoon.

 

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.