​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Help mee met de appeltaartjesactie voor Stichting Hartekind!

27-03-2019

Restaurant De Tuynkamer in Hoorn organiseert dit jaar voor de derde keer een appeltaartjesactie voor Stichting Hartekind. Zij verkopen 3-persoons appeltaartjes voor € 6,- en de opbrengst gaat naar Stichting Hartekind. Berend Botje steunt dit initiatief! Daarom bieden wij op bijna al onze locaties de mogelijkheid om een taartje te bestellen en zo je steentje bij te dragen aan deze actie. Bestel de taart eenvoudig bij ons en wij zorgen dat de appeltaartjes woensdagochtend 24 april op de Berend Botje-locatie van jouw keuze geleverd worden.
De appeltaartjes kunnen sporen van noten bevatten en zijn niet glutenvrij.

Hoe werkt het?

Om te bestellen stuur je een mail naar appeltaart@berendbotje.nl. Vermeld in de mail je naam, opvanglocatie waar je jouw bestelling op wilt halen en het aantal taartjes dat je wilt bestellen. Bestellen kan tot en met donderdag 18 april. Wij geven de bestellingen door aan De Tuynkamer en zorgen dat jouw taart(jes) woensdag 24 april wordt afgeleverd. Betaling kan alleen contant en gepast (meer mag natuurlijk ook). Doe jouw bijdrage (€ 6,- per taartje) in een envelop met daarop je naam. Lever die uiterlijk 23 april in op de groep of direct aan je locatieleidinggevende.

Stichting Hartekind

Dagelijks worden er in Nederland 4 kinderen geboren met een hartafwijking. Dagelijks ondergaan er 3 kinderen een openhartoperatie om te kunnen overleven. Helaas overlijdt er in Nederland nog elke 2 dagen een kind aan de gevolgen van een hartafwijking. Stichting Hartekind wil door middel van het financieren van wetenschappelijk onderzoek de overlevingskansen en dagelijkse kwaliteit van leven van deze hartekinderen verbeteren, zodat ze gewoon kind kunnen zijn, met als motto: 'Kind zijn, hart nodig!'.
Je zult begrijpen waarom wij deze actie steunen: want ook wij kennen kinderen die de steun van deze stichting heel goed kunnen gebruiken.

Wij hopen dat jullie dit mooie initiatief ook willen steunen door het bestellen van de lekkerste appeltaart van Noord-Holland!

De deelnemende locaties zijn:

Enkhuizen Hoeksteen, peuterspeelgroep + buitenschoolse opvang 
Enkhuizen Pierewiet peuterspeelgroep
Enkhuizen Flosbeugel peuterspeelgroep + buitenschoolse opvang (incl. bestellingen BSO Mozaiek)
Enkhuizen kinderdagverblijf
Kindercentrum De Goorn (incl. bestellingen BSO Wulfram, peuterspeelgroep Aartswoud, peuterspeelgroep De Weere)
Hoogwoud Hummeltjeshonk peuterspeelgroep + buitenschoolse opvang
Opmeer Boevenhoeve/De Akker peuterspeelgroep + buitenschoolse opvang
Kindercentrum Den Ilp
Kindercentrum Oostzaan (incl. bestellingen BSO Sportlocatie)
Kindercentrum Landsmeer
Kindercentrum Hoorn-Kersenboogerd
Kindercentrum Hoorn-Huesmolen (incl. bestellingen PSG/BSO Flierefluiter + BSO Stadsspeeltuin)
Kindercentrum Hoorn-Centrum (incl. bestellingen BSO Talenten Theater)
Zwaag CENTRAAL BUREAU
Kindercentrum Edam (incl. bestellingen BSO Singel)
Kinderdagverblijf Oosthuizen
Peuterspeelgroep Oosthuizen + BSO Groote Molen

 

 

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.