​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Het hoogste punt van Kindcentrum Driespan is bereikt!

23-03-2021

Deze week heeft de bouw van het nieuwe Kindcentrum Driespan aan de Flosbeugel in Enkhuizen het hoogste punt bereikt. Alle bouwvakkers, de medewerkers van openbare school Het Driespan en onze Berend Botje-locatie én natuurlijk alle kinderen hebben taart gekregen om dit te vieren! Ook op de groep zijn we elke dag bezig met het nieuwe kindcentrum tijdens het thema 'Wij gaan bouwen'. Het is de bedoeling dat het nieuwe kindcentrum in juni wordt opgeleverd.

Samenwerking binnen Kindcentrum Driespan
Zowel Het Driespan als wij zijn blij met de komst van het kindcentrum. Het nieuwe gebouw voldoet aan alle hedendaagse eisen van onderwijshuisvesting en duurzaamheid en krijgt een mooi speelplein en lichte, comfortabele ruimten.

De visie van de school en onze visie sluiten mooi op elkaar aan. We werkten al nauw samen met school, maar nu kunnen we als één team een doorgaande leerlijn voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 13 jaar aanbieden onder één dak. Dit maakt de overstap van opvang naar school een stuk makkelijker. Zo spelen de peuters van de peuterspeelgroep regelmatig mee met de kleuters van school en deelt de bso een ruimte met de bovenbouw van school.

Opening Kindcentrum Driespan
Na de zomervakantie staat een feestelijke opening gepland. De datum en de invulling van de opening is afhankelijk van de coronamaatregelen.

 

Sylvana, assistent locatieleidinggevende Peuterspeelgroep & BSO Berend Botje Flosbeugel, en Wilco (rechts), directeur Het Driespan, overhandigen taart aan de bouwvakkers

 

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.