​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

High tea weer een groot succes!

24-06-2017

Vrijdag 23 juni was een high tea bij Kinderopvang Berend Botje in Enkhuizen voor (aanstaande) moeders. Genietend van allerlei heerlijke hapjes en verschillende soorten thee konden bezoekers aan interessante en creatieve workshops meedoen. De high tea was een leuke mogelijkheid om kennis te maken met Berend Botje. Natuurlijk was er ook gelegenheid voor een rondleiding door het ruime kindercentrum.

Groot succes
Na het succes van de vorige edities, was ook deze high tea weer een groot succes. De bezoekers waren enthousiast over de workshops en lekkere hapjes. De kinderen van het kinderdagverblijf hadden ’s middags zelf lekkere hapjes gemaakt. Iedereen ging naar huis met een zelfgemaakt knuffeltje, handige tips voor babyfotografie, een dikke buik en goedgevulde goodiebag.

Ook voor de kinderen
De kinderen van het kinderdagverblijf hadden geluk. Er waren nog wat lekkere dingen van de high tea over. Daarom hebben zij samen met de pedagogisch medewerkers hun eigen high tea klaargemaakt en daar buiten in de tuin lekker van genoten. Broodjes, koekjes en een lekker kopje thee!

 

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.